Tour d'Historique

Nees de Bondt

25 juni!! Zet hem in uw agenda. We hebben dan weer de "Tour d'Historique" waarbij weer veel uit de oude tijd naar boven wordt gehaald.

Racefietsen ouder dan 30 jaar "Stalen Rossen" en rijders in een retro outfit zullen weer een mooie rit gaan maken van ca. 60 km. met tussendoor één tussenstop om de inwendige mens even te voorzien. Er zullen weer veel oude verhalen naar boven komen, herinneringen aan de mooie fietsen met hun onderdelen die allemaal hun verhaal hebben. Als het weer goed is, en waarom zou dat niet zo zijn, verwachten we ook weer oud wereldkampioen Piet van Heusden aan het vertrek, maar ook weer oude glorie uit ons Haarlemse op de fiets of langs de kant. Ook is er weer een Rertro fiets markt waarbij misschien dat ene onderdeeltje waar je al een poos naar op zoek was, er nu wel bij ligt, of dat mooie shirt dat je al lange tijd zocht. Kopen of ruilen, het kan allemaal. Wil je zelf gaan staan met oude fiets spullen, helemaal goed, ruimte genoeg, en kost niets, hoewel we het wel op prijs zouden stellen dat je een prijsje voor de loterij ter beschikking stelt (aanmelden via ). Muziek is er ook weer onder aanvoering van Pieter Bakker en door de Haarlemse HIK (Het Is Koers) wordt ook nog wat georganiseerd. Moet je voorstellen dit alles met een heerlijk zonnetje er bij, kan toch alleen maar een prachtige dag worden.

De renners, waarvan er al weer veel hebben toegezegd te komen,  vertrekken 10.30 voor hun tocht, natuurlijk leuk om ze allemaal te zien vertrekken, maar we rijden deze keer in groep (misschien wel twee) dus is het ook weer zo leuk om ze te zien arriveren bij het nog oude clubgebouw van HRC Excelsior. Dan lekker nagenieten, nog even een langs de markt kraampjes en een frisje of biertje (er zijn voor deze gelegenheid ook Belgische biertjes) We hopen dat het weer een mooie dag wordt en u hier ook te mogen verwelkomen, neem vrienden en kennissen mee, de vier eerdere edities hebben al bewezen dat het zeker de moeite waard zal zijn. Voor wie het nog niet weet of gezien heeft, oud renner Edwin Gieske heeft een hel leuke Facebook pagina aangemaakt waarop vele oude foto's uit het verleden te zien zijn, dat sluit natuurlijk nauw aan bij de Tour d'Historique, echt de moeite om te kijken.  (HRC Excelsior nostalgische groep )

Namens het team graag tot de 25e Juni bij de Tour d'Historique !!

Zegt het voort

<<Advertentie>>

 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

Zwetsat
Basisbedrijfkleding
Toetershop
Vos
Lablans
SeaCottage
EastSide
Iloy Fennis
Intraplus
Jaap Overvest
Detal Design
VitruosoBikes
Belisol
HRC Excelsior