Rene van den Hof

Er wordt een hoop werk verzet om een wielervereniging als HRC Excelsior draaiende te houden. Niet alleen door het bestuur maar ook door tal van vrijwilligers, deze verzetten zichtbaar veel werk maar "onzichtbare" werkzaamheden moet wordt verricht door hen..

Het is heel menselijk dat we dat als gewoon gaan beschouwen - zeker als diegene het al jaren doet - maar dat is het niet. De inzet van elke vrijwilliger is zeer welkom en wordt gewaardeerd, het afzetten van ons parcours, de mensen op de bochten, het geluid tijdens de wedstrijden, achter de bar voor het balletje mayo, website, bestuur en nog meer. Natuurlijk kan er wel eens iets vergeten worden dan is dat heel vervelend en niet leuk, ik bedenk dan wel altijd dat we het allemaal naast onze gezinnen en echte werk doen. Het is en blijft vrijwilligerswerk we doen het allemaal uit liefde voor de enige echte Haarlemse Race Club Excelsior.
Daarom bedank ik alle vrijwilligers van HRC Excelsior - namens vele renners - en geef hen bij deze een groot warm applaus.

Persoonlijk heb ik weer verbetering geboekt in het fietsen, voor mezelf heb ik dit jaar als geslaagd betiteld. Kan me deze winter op de spinfiets en het ploeteren door de modder bedenken wat ik komen seizoen wil bereiken. In deze Echo een verslag van onze voorzitter die in Bergen is geweest, de familiedag met de Dikke Banden Race, wedstrijdverslag van de Rita Klasen Bokaal.

Kortom veel lees plezier

Foto: Kristel Nijssen

 

<<Advertentie>>

 

Zwetsat
Basisbedrijfkleding
Toetershop
Vos
Lablans
SeaCottage
EastSide
Iloy Fennis
Intraplus
Jaap Overvest
Detal Design
VitruosoBikes
Belisol
HRC Excelsior