Wilbert Mesman

Bij deze wens ik een ieder van Excelsior, een heel goed, gezond en sportief 2018 toe! Er is veel gebeurd sinds ons laatste clubblad online uitkwam! Toen hadden we nog een verhuizing voor de boeg, en nu is dat al achter de rug. Het oude clubhuis is verleden tijd, en het nieuwe is een feit geworden.

Voordat de eerste paal geslagen kon worden – hetgeen we laat te horen kregen van de bouwers – is er heel veel regelwerk geweest. De bouwcommissie en het bestuur moesten vaak samen komen, maar het resultaat mag er wezen. Het nieuwe clubhuis is mooi geworden en praktische klaar en ingedeeld. Bij deze wil ik iedereen bedanken die zijn steentje hier bij heeft gedragen bij alle werkzaamheden de laatste maanden.

Het cross seizoen is ook achter de rug, de Amsterdamse Cross Competitie, was ook deze winter weer een groot succes. Ook onze cross in en bij paarden manege Het Schoteroog mocht er zijn. Alleen maar positieve berichten hier over gehoord! Er waren er diverse podium plaatsen voor HRC Excelsior renners, we lieten weer van ons horen. We gaan alweer de weg op met verschillende activiteiten zoals Ronde van de Waarderpolder, trainingsweekend in Limburg, Rita Klasen Bokaal, Retro Ronde en Nacht van de Waarderpolder. En er komt natuurlijk een officiele opening van ons nieuwe clubhuis!

Foto: Kristel Nijssen

 

 

 

 

<<Advertentie>>

Zwetsat
Basisbedrijfkleding
Toetershop
Vos
Lablans
SeaCottage
EastSide
Iloy Fennis
Intraplus
Jaap Overvest
Detal Design
VitruosoBikes
Belisol
HRC Excelsior